1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Крцкање на бисквитите: Висока технологија во прехранбената индустрија

Млеко, кое трае со недели, природата всушност не создаде. Но, човекот го направи тоа. Тој истражува, како прехранбените производи да се прилагодат на неговите потреби - на пример со помош на нови технологии.