Кромидот ја урива индиската економија | Сите содржини | DW | 22.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кромидот ја урива индиската економија

Во Индија вртоглаво расте стапката на инфлација, пред сѐ поради растот на цените на кромидот. Тоа е зеленчук кој најчесто се користи како составен дел на националното јадење со кари.

Гледај видео 01:10