Криза на европскиот автопазар | Сите содржини | DW | 03.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Криза на европскиот автопазар

Во влошени економски услови луѓето ретко се одлучуваат да купуваат нови автомобили. Статистиката за продажбата на нови автомобили е добар индикатор за економската состојба. Во Европа продажбата со години се намалува

Гледај видео 00:56