Креативни куќички на дрвја во Берлин | Сите содржини | DW | 22.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Креативни куќички на дрвја во Берлин

Не само децата, туку и возрасните некогаш сакаат куќа на дрво, каде одвреме-навреме ќе можат да се повлечат - за да се сокријат, живеат или да сонуваат. Ви нудиме примери од Берлин и околината за урбана куќа на дрво.