Корнелија Утевска-Глигоровска, македонски амбасадор во Германија | Спор за името | DW | 23.04.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Спор за името

Корнелија Утевска-Глигоровска, македонски амбасадор во Германија

Аудио и видео прилози на оваа тема