Комерцијална банка се продава | Економија | DW | 24.05.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Комерцијална банка се продава

Една од најмоќните македонски банки - Комерцијална банка е огласена на продажба. Ќе се продава 55% од капиталот на банката. Името на потенцијалниот купувач не е познато.

Колку чини Комерцијална банка?

Колку чини Комерцијална банка?