1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Колку заработуваат Германките, а колку Ангела Меркел?

Жените во Германија заработуваат 21% помалку од мажите. Само секоја четврта жена добива некоја раководна позиција.

Гледај видео 02:27

Прочитај го и ова