Книга со слики во движење | Сите содржини | DW | 19.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Книга со слики во движење

Да се направи свој филм со снимање подвижни слики - тоа се учи на воркшопови во организација на Сарландската филмска канцеларија. Учесниците се на најразлична возраст - од деца до возрасни. На крајот секој има свој филм!

Гледај видео 02:55