1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кинезите доаѓаат!

Во Шварцвалд доаѓаат се' повеќе туристи и тоа од Азија. Кинезите се посебно омилени, бидејќи трошат по 300 евра дневно. Германските угостители веќе ја прилагодија понудата за туристите од Азија.

Гледај видео 03:08