1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Келнската катедрала - вечно градилиште

Градежните работи на Келнската катедрала се одвиваат веќе 800 години- вклучително и паузата од 300 години помеѓу. Неодамна беше спектакуларно отстрането скелето од последното реновирање.