1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Келер – Балкан

*

Германскиот претседател Хорст Келер денеска ја почнува турнејата по неколку земји од Балканскиот регион. Прва постојка е Букурешт, каде Келер ќе се сретне со романскиот претседател Трајан Басеску. Од таму Келер патува за Софија.