1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Касетата полни 50 години

Таа се појави во 1963 година. Првичната намена и' беше - на неа да се меморира она што се снима на апаратите за диктирање. Музичките фанови меѓутоа почнаа да ја користат за снимање на музички нумери од радио емисиите.

Гледај видео 03:48