Кампување во фабричка сала | Сите содржини | DW | 19.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Кампување во фабричка сала

Во поранешна магацинска сала за козметика, во германскиот град Бон функционира своевиден рај за љубителите на кампувањето. Уникатно и практично решение за претежно врнежлива Германија.

Гледај видео 02:52