Како ќе се одрази кандидатскиот статус врз економијата? | Економија | DW | 18.12.2005
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Како ќе се одрази кандидатскиот статус врз економијата?

Што значи кандидатскиот статус на Македонија за економскиот развој на државата?

default

Кои се перспективите, кои политичка одлука ги отвара за подобар и поквалитетен живот на македонските граѓани? Неколкумина еконосмки експерти за нашата програма одговоараат што значи статусот за економијата.