Како да им се помогне на македонските мали и средни претпријатија? | Економија | DW | 21.10.2005
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Како да им се помогне на македонските мали и средни претпријатија?

Расправа на оваа тема деновиве се одржа во Скопје, во организација на германската фондација “Конрад Аденауер“. За предлозите и констатациите, од прилогот на Горан Петрески.

Како македонските мали фирми да стигнат до Европа?

Како македонските мали фирми да стигнат до Европа?

Поврзана содржина