Каде Германците се најсреќни? | Сите содржини | DW | 10.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Каде Германците се најсреќни?

Последниот т.н. „Атлас на среќата“ во Германија покажа дека постојат големи регионални разлики во однос на среќата на Германците. Што ги прави луѓето среќни - богатство или нешто друго?

Гледај видео 04:21