Историја на капењето | Сите содржини | DW | 15.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Историја на капењето

Културата на капење датира уште од античко време. Од бањите во Рим до масовниот туризам - патот е долг. Ви нудиме мало патување низ времето и развојот на културата на капење.