Историски потсетник | Свет | DW | 02.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Историски потсетник

По повод стогодишнината од почетокот на Првата светска војна (1914-2014) Дојче веле потсетува на победниците и победените, како и на последиците од оваа војна за Европа.

DW.COM