Илуминација во внатрешниот простор | Сите содржини | DW | 26.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Илуминација во внатрешниот простор

Светилки кои во внатрешните простории треба да внесат дневна светлина - тие сѐ повеќе наоѓаат примена како во болничките соби, така и во приватните домови и трговските центри.

Гледај видео 04:18