Земја на игрите | Сите содржини | DW | 21.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Земја на игрите

Германците со векови играат игри во кафеаните, на кујнските маси и во манастирите. Воодушевувањето од ваков вид забава се исплати - германските игри се извозен хит. Како се почнало со играње игри?