За јубилејот со децата без родители | Македонија | DW | 23.01.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

За јубилејот со децата без родители

Германскиот и францускиот амбасадор во Македонија на специфичен начин ја одбележаа 45 годишнината од Елисејскиот договор меѓу Германија и Франција.

default

Од посетата на Домот за деца без родители