Замоците на Лоара | Сите содржини | DW | 04.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Замоците на Лоара

Долината на Лоара се смета за "Градина на Франција". По должина од 600 километри можат да се видат многу знаменитости. Во регионот се наоѓаат и повеќе од 400 замоци.

Гледај видео 03:54
Now live
03:54 минути