1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Живот со тампон зона

Луѓето на поделениот Кипар веќе 40 години живат со тампон зона. Таму е мирно, но омразата меѓу двете страни се‘ уште е длабоко всадена. Сепак, знаци на нормалност и обиди за зближување - има!

Гледај видео 04:13