1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

ЕУ даде зелено светло за измени на законот за енергетика

По бројните забелешки и контроверзи што ги предизвика новата владина верзија на законот за енергетика, Европската унија даде одобрение за измени на законот.

default