ЕУ бара излез за загубената генерација | Сите содржини | DW | 04.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ЕУ бара излез за загубената генерација

Во Грција и во Шпанија невработеноста особено кај младите драстично се зголеми. ЕУ сака да стави на располагање 6 милиони евра за невработеноста кај младите во Европа. Премалку и предоцна смета младата генерација.

Гледај видео 01:34