Електромобили - подготвени за широка потрошувачка? | Сите содржини | DW | 12.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Електромобили - подготвени за широка потрошувачка?

На саемот на автомобили во Франкфурт ѕвезди се електро-автомобилите. Но, дали е созреано времето за електро-возилата? Во Германија досега речиси никој не ги купува. Производителите и покрај тоа имаат самодоверба.

Гледај видео 02:38