Економските експерти оценуваат дека НАТО ќе значи пресвртница за стопанството | Економија | DW | 06.03.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Економските експерти оценуваат дека НАТО ќе значи пресвртница за стопанството

Македонските стручњаци по економија се на мислење дека ефектите од зачленување на Македонија во НАТО нема да бидат видливи прекуноќ, но среднорочно земјата има шанса за забрзан економски развој.

default

Скопје

Има ли досега примери на земји, чии економии напреднале по зачленувањето во алијансата?