1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

"Евтин" Ајфон треба да ја освои Кина

Епл до пред една година беше на врвот. Сега концернoт мора да се бори за муштерии со евтина варијанта на својот Ајфон. Целта е пред сѐ азискиот пазар, каде конкуренцијата е силна.

Гледај видео 01:27