1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми на денот

Евро-атлантските интеграции најголема задача за Македонија

Земјата треба да се посвети најмногу на економскиот развој и интегрирањето во ЕУ и НАТО – беше пораката што поголемиот дел од говорниците на скопскиот плоштад им ја упатија на македонските граѓани по повод 15-те години самостојност.

default