Европанорама 27.10.2013 | Сите содржини | DW | 27.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 27.10.2013

Скандал во Германија: "бискупот - распипник" од Лимбург трошел многу пари за градба; Афера во Словенија; Европанорамата ве носи и во Јужен Тирол, каде со "вински пасош" се откриваат убавините на регионот.

Гледај видео 25:42