Европанорама 25.08.2013 | Сите содржини | DW | 25.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 25.08.2013

Прекрасните европски крајбрежја во најубавиот период од годината се сцена не само на летни романси, туку, за жал, и на бегалски драми. Суровата страна на копнежот по Европа е во фокусот на 64. Европанорама на Дојче Веле

Гледај видео 26:25

*