Европанорама 20.10.2013 | Сите содржини | DW | 20.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 20.10.2013

Во Европанорамата: И треба ли повеќе сочувство и хуманост на европската политика кон бегалците? Богатите Данци најзадолжени во Европа. Неверојатна авио-коалиција на српското небо. Германците -"жртви" на модните трендови.

Гледај видео 26:20