Европанорама 15.09.2013 | Сите содржини | DW | 15.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 15.09.2013

За една недела Германија ќе го добие новиот состав на Бундестагот. Во меѓувреме се мери и премерува јавното мислење и поддршката на партиите. Колку е сето тоа реално? Тоа е една од темите во Европанорамата оваа недела.

Гледај видео 26:24