1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 10.11.2013

Турција ги продолжи преговорите за членство во ЕУ, а дел од мигрантите во Германија бегаат од своето потекло. Словачката влада собира даноци со награда игра. Европанорамата зборува и за урбаниот простор во Копенхаген.

Гледај видео 27:11