Европанорама 09.06.2013 | Сите содржини | DW | 21.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 09.06.2013

Црквата сака во кризни времиња да ја прошири својата моќ и Шенген визата - мамка за инвеститори од Истокот. Во Европанорамата и за француски рецепти за задоволни работници и касетата, која полни 50 години.

Гледај видео 26:58