Европанорама 08.09.2013 | Сите содржини | DW | 08.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 08.09.2013

Во магазинот: дали Путин има инсталирано свој крт во опозициските редови? Дали уште повеќе Германци ќе решат да не гласаат на изборите на 22 септември? Жителите на големите италијански градови се борат за мирен сон.

Гледај видео 27:06
Now live
27:06 минути