Европанорама 07.07.2013 | Сите содржини | DW | 07.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 07.07.2013

Стремежите и целите на новиот претседавач на ЕУ, Литванија и желбите на новата членка на европскиот сојуз- Хрватска се во центарот на вниманието на новото издание на магазинот Европанорама

Гледај видео 26:51