Европанорама 04.08.2013 | Сите содржини | DW | 04.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 04.08.2013

Маките на сезонските работници во Италија и Португалија се во фокусот на емисијава. Други теми: експлозија на кириите и отпор против изградбата на нови станови; најмалиот град на светот се надева на пари од ЕУ.

Гледај видео 26:52