До туѓо паркинг-место преку интернет | Сите содржини | DW | 24.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

До туѓо паркинг-место преку интернет

Барањето место за паркинг може да се претвори во вистински кошмар за возачите во Келн. Градот со години има проблем со паркирањето, но интернет-апликацијата на двајца студенти може да помогне во изнаоѓањето решение.

Гледај видео 01:50

-