1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#ДневенДрон: Скелињата на Везер

Реката Везер минува низ четири германски покраини пред да се влее во Северното море. На бројни места скелињата се единствениот начин да се премине реката. Нашиот #ДневенДрон ве води од едно од нив

Гледај видео 01:35