#ДневенДрон: Кројцтал | Сите содржини | DW | 10.03.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#ДневенДрон: Кројцтал

Обработливи полиња и густи шуми до недоглед, планини на крајот на хоризонтот. Нашиот #ДневенДрон денеска го надлетува градот Кројцтал во областа Вествалија.

Гледај видео 01:00
Now live
01:00 минути