#ДневенДрон: Дрвената црква во Гозлар | Сите содржини | DW | 06.01.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#ДневенДрон: Дрвената црква во Гозлар

Црквата Густав Адолф во Гозлар е изградена во 1908. година. Нашиот #ДневенДрон ја надлетува впечатливата дрвена црква во зимска идила.

Гледај видео 00:59
Now live
00:59 минути