#ДневенДрон: Биненалстер | Сите содржини | DW | 09.03.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#ДневенДрон: Биненалстер

Хамбург од птичја перспектива. Нашиот #ДневенДрон денеска го надлетува вештачкото езеро во самиот центар на градот.

Гледај видео 01:16
Now live
01:16 минути