1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Дигитално училиште

Во интернатското училиште во дворецот Нојбоерн во Баварија наставниците и учениците се приклучени на централен сервер и работат без хартија. 29 ученици овде за првпат ја напишаа матурската работа целосно на компјутер.

Гледај видео 02:39