Диви животни во Берлин | Сите содржини | DW | 25.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Диви животни во Берлин

Дивите животни го освојуваат германските градови, зашто нивната животна околина се уништува, а во близина на луѓето полесно наоѓаат храна. Во Берлин има ракуни, лисици, диви свињи...

Гледај видео 02:48
Now live
02:48 минути