Дивиот Запад во мини-формат | Сите содржини | DW | 27.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Дивиот Запад во мини-формат

Хоби на Ролф Бем од Реклингкаузен му е изработка на модели, а инсирацијата за нив ја црпи од вестерн градовите. Тој не ги заборава ниту „салуните“, иако порадо пие млеко отколку виски.

Гледај видео 02:44
Now live
02:44 минути