1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Децата бегалци денеска на собир во Лешок

Учесниците на светската средба на децата бегалци од егејскиот дел на Македонија, денеска се собираат во Лешок. Во Соборниот храм во Скопје, вчера беше одржана Панихида за загинатите од граѓанската војна во Грција.

default

Граничниот појас помеѓу Македонија и Грција