1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Да се искористат шансите

Кои германски фирми се заинтересирани за инвестирање во Македонија и што велат стопанствениците кои беа во делегацијата што го придружуваше германскиот претседател, Хорст Келер во Македонија?

default

РВЕ е една ид заинтересираните фирми