Гратис пица како соседска помош во Неапол | Сите содржини | DW | 23.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Гратис пица како соседска помош во Неапол

Многу Италијанци во време на криза се соочуваат со егзистенцијални проблеми, дури има и такви кои не знаат што ќе јадат наредниот ден. Во Неапол, поради тоа, се враќа еден стар обичај на соседска солидарност.

Гледај видео 03:25
Now live
03:25 минути