Град, лето, плажа | Сите содржини | DW | 18.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Град, лето, плажа

Песок, палми и егзотични пијалоци - „Бичклубовите“ во Европа ја збогатуваат летната атмосфера во големите градови, и тоа понекогаш на сосема невообичаени места.